Veranderingsproces

Wat is een veranderingsproces?

Wanneer de set van samenhangende activiteiten om input om te zetten in output anders wordt. Indien dit geen continu proces is, dan stapelen zich de (noodzakelijke) veranderingen zich op. Totdat de situatie onhoudbaar wordt en er écht veranderd moet worden, bijvoorbeeld om de continuïteit van een bedrijf te borgen. Het vraagt heel veel van alles en iedereen om mensen in deze organisaties dan in beweging te krijgen.

Beter en bevredigender voor medewerkers en organisaties is het om structureel werk te maken van verbeteringen. De concrete veranderingen zijn dan dusdanig klein dat ze geen weerstand oproepen. Maar juist het tegenovergestelde, namelijk betere prestaties. En daarmee betere resultaten. Dat werkt voor iedereen motiverender en zorgt voor meer grip op het realiseren van de ondernemersambitie!

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen