0 meting

Wat is een 0 meting? 

Een nulmeting is een inventarisatie van de huidige situatie binnen je organisatie. Het is dan ook zeer zinvol om bij je eerste kennismaking met Route ICR, een ICR nulmeting te doen. De ICR nulmeting geeft versneld inzicht in waar je staat met je bedrijf én in welke mate je het maximale eruit haalt.

Vanuit het dashboard ga je per objective, te beginnen bij Zo geven wij richting, naar de pagina Rapportcijfer. Daar geef je het rapportcijfer voor jouw organisatie dat in jouw ogen het beste past bij de werkelijkheid.

Doe dit zo eerlijk mogelijk, want dan zie je heel goed waar het verbeterpotentieel zit. Zo breng je de huidige situatie in kaart naar het inzicht dat je hebt op basis van parate kennis. 

Via de pagina Downloads haal je de uitkomst op je scherm via het overzichtelijke Route ICR dashboard. Vervolgens gebruik je de nulmeting als eerste stap in het verbeterproces voor je organisatie. De rapportcijfers pas je vanaf dat moment al dan niet aan op basis van de stappen die je zet.

Je kunt dit volledig gratis doen!

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples


Reactie plaatsen