Strategie

Wat is strategie?

In onze strategie (= meerjarenplan) laten we zien op welke manier en in welk tempo we de visie en strategische doelstellingen realiseren. Dus name gericht op de lange termijn ontwikkeling (3 tot 5 jaar) van je organisatie. De strategie is met andere woorden de route die je als organisatie kiest om je doelen te behalen.

We doen dit door mijlpalen en deadlines vast te stellen voor alle waarden uit het Business Model van je bedrijf én deze op te nemen in het meerjarenplan (= de strategie). Hierbij is het van zeer groot belang dat de uitvoerende processen begrijpen en duidelijk vastleggen wat de strategie betekent voor hun onderdeel van de organisatie. Denk hierbij vooral aan Finance, Marketing en Verkoop, ICT, HR, Inkoop en Kernproces.

Onze missie en kernwaarden vormen vervolgens de leidraad om te zorgen dat we in ons dagelijkse handelen voortdurend bijdragen aan het realiseren van de mijlpalen en de visie van ons bedrijf.

Lees ook 'Even voorstellen de twee-eenheid visie en draagvlak'.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen