Route ICR

Wat is Route ICR?

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. Onze unieke applicatie bevat je eigen dynamische ondernemingsplan, mét rating, als groeikompas. Tegelijkertijd is de ICR applicatie ook jouw online groeiprocesbegeleider: met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen. Dat allemaal in 1 online omgeving. Onze service: alles om jou je doelen te laten halen.

Route ICR levert het meeste op als de volgende ingrediënten aanwezig zijn in jouw bedrijf:

  1.  Goed leiderschap vanuit een glasheldere ondernemersambitie
  2. Goed business model
  3. Duidelijke visie & aanpak
  4. Uitdagende doelen
  5. Discipline & doorzettingsvermogen

Wil je de elementen 1 tot en met 4 naar een hoger plan tillen? Wij staan altijd voor je klaar om jou te helpen met nieuwe inzichten. Dat kan bij ons ook via beeldbellen. Effectief, efficiënt en nog duurzaam ook. De keuzes voor de bedrijfsvoering binnen jouw organisatie maak jij uiteraard nog altijd zelf!

Wist je dat een dynamisch ondernemingsplan ook erg handig is als je een financieringsaanvraag doet? En dat zo'n plan ook van grote waarde is bij de overdracht van je bedrijf? Eigenlijk heeft het alleen maar voordelen om een dynamisch ondernemerningsplan te hebben én te onderhouden.

Hier lees je meer de Route ICR aanpak.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen