Pay off

Wat betekent pay off?

Een pay off wordt vaak gebruikt als toevoeging op de bedrijfsnaam, ter verduidelijking van de dienstverlening of de producten die je verkoopt. Daarmee versterk je tegelijkertijd je merk.

De pay off moet eigenlijk naadloos aansluiten bij het onderscheidend vermogen en de missie van je bedrijf. Check hiervoor ook de value proposition zoals je deze hebt opgenomen in het business model van je bedrijf. Daarmee is het namelijk een wezenlijk onderdeel van je identiteit.

Weet je dit op een logische manier te laten samengaan bij wat je aanbiedt, dan betaalt de pay off zich zeker uit. Want als je doet wat je belooft en je klanten krijgen wat zij verwachten, dan groeit het vertrouwen van je klanten in je bedrijf of merk.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen