Nulmeting

Wat is een nulmeting? 

Een nulmeting is een inventarisatie van de huidige situatie binnen je organisatie. Het is dan ook zeer zinvol om bij je eerste kennismaking met Route ICR, een ICR nulmeting te doen. De ICR nulmeting geeft versneld inzicht in waar je staat met je bedrijf én in welke mate je het maximale eruit haalt.

Doordat je dit inzicht hebt, is het eenvoudiger om te bepalen waar je grootste prioriteit voor verbeteringen ligt. Op 1 A4 vind je namelijk het overzicht met rapportcijfers voor alle elementen (lees; ICR objectives) uit de bedrijfsvoering.

Eenmaal ingelogd in de Route ICR webapp, ga je vanuit het dashboard per ICR objective, te beginnen bij 'Zo geven wij richting', naar de pagina Rapportcijfer. Daar geef je het rapportcijfer voor jouw organisatie dat in jouw ogen het beste past bij de werkelijkheid.

Doe dit zo eerlijk mogelijk, want dan zie je heel goed waar het verbeterpotentieel zit. Zo breng je de huidige situatie in kaart naar het inzicht dat je hebt op basis van parate kennis. 

Via de pagina Downloads haal je de uitkomst op je scherm via het overzichtelijke Route ICR dashboard. Vervolgens gebruik je de nulmeting als eerste stap in het verbeterproces voor je organisatie. De rapportcijfers pas je vanaf dat moment al dan niet aan op basis van de stappen die je zet.

Je kunt dit volledig gratis doen! En als je liever hulp krijgt bij het uitvoeren van de 0 meting, dan plannen wij graag een afspraak met je in. Hier lees je hoe dat werkt.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen