Leiderschap

Wat is leiderschap?

Leiderschap gaat in de basis over het zodanig beïnvloeden van anderen dat zij dingen doen die ze uit zichzelf niet zouden doen. Indien dit ontbreekt in een organisatie, dan is deze feitelijk stuurloos. Binnen een MKB bedrijf begint leiderschap bij de ondernemersambitie.

Voor ondernemers begint leiderschapsontwikkeling daarom met een glasheldere persoonlijke ambitie. Tenminste als je je bedrijf succesvol wilt laten groeien. Pas als je échte ambitie goed vastligt, ga je nadenken met welk business model je deze ambitie gaat realiseren. Richt je aansluitend je organisatie op de juiste manier in, dan ben je uiteindelijk meer een coach van je eigen team dan een manager. En dat maakt je bedrijf veel productiever!

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen