InControlRating

Wat is InControlRating?

Via de ICR (= InControlRating) van je bedrijf manage je het proces om van ambitie naar resultaat te gaan. De ICR is opgebouwd vanuit 5 groeicirkels die weer bestaan uit 18 verantwoordelijkheidsgebieden. Uiteindelijk bevatten de 18 verantwoordelijkheidsgebieden de 33 ICR objectives waar je actief mee aan de slag gaat.

Binnen de 33 ICR objectives en de onderliggende items laat je zien hoe jouw organisatie hieraan invulling geeft. Hoe hoger het rapportcijfer van een objective, hoe beter dit bijdraagt aan de ICR van je bedrijf.

Je streeft naar ICR 1. Dan haal je het maximale uit je organisatie, ga je zeer doelgericht van A naar B en stimuleer je het groeiproces om beter en groter te worden optimaal. Met de laagste score ICR 5 geldt het tegenovergestelde. 

De ICR voorspelt eigenlijk hoe succesvol je management aanpak en de daaruit voortvloeiende prestaties zullen zijn.

Meer lezen over de Route ICR aanpak.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples

Reactie plaatsen