In Control Statement

Wat is een In Control Statement (ICS)?

Een In Control Statement (ICS) is een verklaring waarin het ondernemingsbestuur verantwoording aflegt over de kwaliteit van de interne beheersing. Ofwel, dat de processen met het oog op het bereiken van de doelstellingen van de organisatie, inControl zijn (ook wel: In Control). Hiermee is het onderdeel van de algehele MKB governance | Goed MKB bestuur.

Met inControl bedoelen we binnen het ICR platform dat je in de grip hebt waarvoor je verantwoordelijk bent. Met andere woorden dat je niet wordt verrast binnen de daarvoor gestelde normen. We zeggen ook wel dat je je zaakjes onder controle hebt.

Voor je organisatie gaat het er in eerste instantie om dat je inControl bent ten aanzien van de doelen die je hebt gesteld. Via de inrichting in processen en verantwoordelijkheden bepaal je hoe doelgericht je organisatie te werk gaat.

Route ICR helpt je daarbij zodat je altijd inControl bent.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples

Reactie plaatsen