HR instrumenten

Wat zijn HR instrumenten?

HR instrumenten kunnen we onderscheiden in harde HR-instrumenten die productiegericht zijn en zachte HR-instrumenten die mensgericht zijn.

Harde HR-instrumenten worden ingezet om te meten en te sturen (zoals functionerings- en beoordelingsgesprekken, beloningssystemen) en zachte HR-instrumenten worden ingezet voor de kwalitatieve ontwikkeling (denk hierbij aan training en opleiding, taakroulatie en medezeggenschap of flexibele werktijden).

Zonder mensen bereik je niets en dus moet je zorgvuldig omgaan met de inzet van menselijk kapitaal. En dat ervaren veel organisaties als erg lastig. Menselijke capaciteit, ofwel Human Resources (= HR), bepaalt in belangrijke mate je succes. Tegelijkertijd is het een enorme uitdaging om een goed team samen te stellen én optimaal te laten functioneren. Binnen de Route ICR webapp stimuleren we daarom volop dat je werkt aan een hoogontwikkelde teamintuïtie

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Van stappenplan en e-learning tot samenwerking en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen