Growthcircles

Wat zijn growthcircles?

Om het organiseren en structureren van je bedrijf te vergemakkelijken, gebruiken we de Route ICR Growthcircles. Deze groeicirkels maken het creëren van focus en het beheersen van je bedrijfsprocessen een stuk eenvoudiger.

De kracht zit erin, dat de cirkels goed op elkaar zijn afgestemd en elkaar daardoor steeds versterken. We onderscheiden 5 groeicirkels:

  1.  Meerjaren - Strategic
  2. Dagelijkse Business - Operational
  3.  Meten is Weten - Reporting
  4.  Compliance - Compliance
  5.  Zorg - Care

Eigenlijk moet je het zo zien dat de de groeicirkels symbool staan voor het organiseren en structureren om een topprestatie te kunnen leveren. Als je zorgt voor een goede invulling van de groeicirkels vergroot je de kans op succesvolle groei aanzienlijk.

Binnen de groeicirkels werk je actief aan in totaal 33 ICR objectives om te zorgen dat je bedrijf een geoliede machine is. Via rapportcijfers weet je steeds waar je staat én waar je moet verbeteren om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples

Reactie plaatsen