Budget

Wat is een budget? 

Als we het hebben over het budget, dan hebben we het over de beschikbaarheid van financiële middelen. Het beschikbare budget draait om de inzet van kapitaal om kansen te benutten, risico’s te beheersen en rendement te behalen. Daarnaast leidt het beschikbare budget tot te maken keuzes uit de diverse elementen en de daarbinnen geboden opties.

Meer of minder inzet of meer of minder intensieve inzet van elementen leidt continu tot veranderingen in de beschikbaarheid van financiële middelen voor andere elementen (ervan uitgaande, dat het totale budget niet wijzigt). 

Door je medewerkers te betrekken bij de totstandkoming van het budget zorg je dat de medewerkers een (actieve) bijdrage leveren aan het proces als geheel. Want dan beleven ook medewerkers de aanpak op een intense manier. En handelen ze beter in de geest van jouw plannen als ondernemer dan wanneer je ze vol stopt met regels en procedures.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples

Reactie plaatsen