BHAG

Wat is BHAG?

Een BHAG, wat staat voor "Big Hairy Audacious Goal", is een term die werd geïntroduceerd door Jim Collins en Jerry Porras in hun boek "Built to Last: Successful Habits of Visionary Companies". Een BHAG is een duidelijk gedefinieerd, inspirerend en ambitieus doel dat verder gaat dan de normale bedrijfsdoelstellingen. Deze richt zich op een toekomstige prestatie die de grenzen van wat mogelijk lijkt, overschrijdt.

Binnen de Route ICR omgeving is deze ook hét vertrekpunt voor succesvol ondernemen. Alleen houden wij het simpel en noemen het gewoon de persoonlijke ambitie van de ondernemer. Inhoudelijk bevat deze echter hetzelfde uitdagende doel dat onhaalbaar lijkt. De gehele ICR aanpak is er immers op gericht het onmogelijke mogelijk te maken, met een goed doordachte structuur & organisatie. Eerst beter, dan groter!

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples

Reactie plaatsen