Beleid

Wat betekent beleid?

Het beleid wordt afgeleid van de strategie en is met name gericht op de middellange termijn ontwikkeling (1 tot 2 jaar) van je organisatie. Doel is vooral het expliciet maken van de spelregels (doelen, middelen en tijdspad) die je bedrijf hanteert bij het uitvoeren van de strategie.

Hierbij is het van zeer groot belang dat medewerkers binnen de uitvoerende processen begrijpen en duidelijk vastleggen wat het beleid betekent voor hun onderdeel van de organisatie. Denk hierbij vooral aan Finance, Marketing en Verkoop, ICT, HR, Inkoop en Kernproces.

Onze missie en kernwaarden vormen vervolgens de leidraad om te zorgen dat we in ons dagelijkse handelen voortdurend bijdragen aan het realiseren van de mijlpalen en de visie van ons bedrijf.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar groei en succes. We geven je 14 dagen de tijd om onze gestructureerde Route ICR aanpak te ervaren. Ontdek jouw Route ICR van ambitie naar resultaat. En geen zorgen, je zit nergens aan vast!

ICR Route from ambition to results - built on 5 ICR GrowthPrinciples

Reactie plaatsen