Verwachtingskloof dichten met Route ICR
24 mei 2019 

Verwachtingskloof dichten met Route ICR

Teamintuïtie is de sleutel tot hoge bedrijfsgroei

Zonder inzet van personeel is geen hoge bedrijfsgroei mogelijk. Dat begrijpen we allemaal. Maar het probleem is dat veel ondernemers angst hebben om (meer) personeel in te zetten. Daarom durven zij ook geen hoge bedrijfsgroei als doel te stellen. De oorzaak is de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Die moet worden gedicht.

Het management denkt vaak dat medewerkers zelfredzaam zijn en precies datgene doen dat het beste is voor het bedrijf. En de medewerkers daarentegen denken dat verwachtingen door het management beter aan hen duidelijk moet worden gemaakt. Deze verwachtingskloof zorgt tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van tijd, energie en geld.

Als er sprake is van een verwachtingskloof kan er logischerwijs nooit een gedeelde visie en aanpak ontstaan. En teamintuïtie kun je dan echt vergeten. Je moét dus doorlopend met elkaar werken aan een gedeelde visie en aanpak om samen succesvol te zijn. Alleen dan kun je stevig groeien, want teamintuïtie onderscheidt de top (hoge groei) van middelmaat (géén hoge groei).

Teamintuïtie is dus de sleutel tot hoge bedrijfsgroei. Maar hoe ontwikkel je eigenlijk teamintuïtie in je bedrijf? Heel eenvoudig, via de online Route ICR webapplicatie. Een online applicatie als oplossing horen wij je denken… dat leggen we even uit.

Route ICR webapplicatie

Route ICR is een SAAS oplossing. Voor jou als klant betekent dit dat je geen Route ICR software hoeft aan te schaffen. In plaats daarvan sluit je een (eenvoudig opzegbaar) abonnement af. Route ICR zorgt voor installatie, onderhoud en beheer en jij gebruikt de Route ICR webapplicatie. Toegankelijker kunnen we het niet maken!

Route ICR staat voor Route InControlRating (ICR) en begeleidt ondernemers en bedrijf op de uitdagende weg van stevige groei. Route ICR is namelijk je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Met Route ICR werk je als team 24/7 aan een gedeelde visie en aanpak. Zo ontwikkel en versterk je doorlopend de teamintuïtie in je bedrijf.

Via het groeikompas geeft de InControlRating houvast én sturing door in iedere groeifase van je bedrijf te vertellen of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of juist niet. En via je eigen Route ICR account beschik je 24/7 over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Zo leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen.

Dichten verwachtingskloof ondernemer en medewerker

En alleen zo dicht je langzaam maar zeker de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Met als gevolg dat de angst voor (meer) personeel verdwijnt. Bovendien is er minder verspilling van tijd, energie en geld. En natuurlijk  zorgt dat weer voor vertrouwen en comfort, zodat je als ondernemer wél voor hoge bedrijfsgroei te komen en structureel (veel) meer waarde te creëren.

Via het 7 daagse proefabonnement kun je kennismaken met Route ICR. Laat je verrassen en ervaar zelf hoe een online oplossing kan helpen om meer grip te krijgen op het groeiproces van je bedrijf. Want met een beetje hulp kun je als ondernemer én bedrijf veel meer zélf dan je denkt!

Over de schrijver
Ondernemers steken hun nek uit en zijn ontzettend belangrijk voor onze economie. Helaas ontbreekt hierbij te vaak een goede balans tussen werk en privéleven. Precies dat zorgt ervoor dat Paul Joore zeer gedreven is om een positieve impact te hebben op het leven van ondernemers en bij te dragen aan hun succes.Paul is de ambitieuze grondlegger van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. "Ik geloof in op het oog onbereikbare doelen stellen. Jezelf uitdagen, innoveren en voortdurend verbeteren. Ondersteund door een goed gestructureerde organisatie."Paul heeft tienduizenden vlieguren in het bedrijfsleven, met een achtergrond als ondernemer, coach, interim manager en voormalig register accountant. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende doelen: ofwel, succesvol door inControl te zijn, in het gehele proces van échte ambitie naar resultaat.Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul om dit zelf te creëren.In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers juist niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Laat staan uitdagende doelen. Daardoor realiseren zij ook hun échte ambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben? Daarmee kan er logischerwijs ook geen balans tussen werk en privéleven zijn. En geen balans, betekent geen rust.Dus helpt de Route ICR webapp ondernemer én team, om inControl te zijn in het gehele proces van ambitie naar resultaat. Met de ICR "InControlRating" van je bedrijf als groeikompas. Heel overzichtelijk en handig om via 1 cijfer te weten hoe je bedrijf er voor staat. Zodat je weet of je vanuit dit vertrekpunt je doelen gaat halen en succesvol zult zijn. En valt de score tegen, dan weet je ook waar je aan moet werken om te verbeteren.Zo maak je stap voor stap werk van een betere balans in je leven, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset! Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt 14 dagen kosteloos de Route ICR webapplicatie ervaren, zonder verplichtingen!
Reactie plaatsen