Stevig fundament onder internet marketing

Stevig fundament onder internet marketing

Internet marketing kan beter, nee het móet beter!

Een stevig fundament onder internet marketing. Dat is echt nodig. Want een leven zonder internet kunnen we ons toch niet meer voorstellen. Toch zijn we geneigd onvoldoende met scherp te schieten als het gaat over het gebruik van internet marketing. Uit eigen ervaring weet ik dat het beter kan en dus ook móet.

Laten we bij het begin beginnen, namelijk je website. Iedereen heeft tegenwoordig een website. Het maakt niet uit of je groot bent of klein, je wilt online zichtbaar en vindbaar zijn. En soms zelfs ook online verkopen. Alleen al om die redenen zullen zoekmachines altijd blijven bestaan. Want als gebruiker van het internet, wil je geholpen worden bij alles waarnaar je op zoek bent. Maar hoe pikt de zoekmachine jouw website of jouw webpagina’s eruit? En hoe beïnvloeden we de ranking in de zoekresultaten?

Juist omdat het zo druk is op het internet, is het zo belangrijk dat je website en bijbehorende pagina’s goed gevonden worden. Internet marketing kent met SEO (Search Engine Optimization) eigenlijk het belangrijkste fundament onder internet marketing. We gaan er hierbij gemakshalve vanuit dat je strategisch marketing plan in zijn algemeenheid strak op papier staat. Als dat niet zo is, dan is het verstandig om daar eerst serieus werk van te maken (voor hulp zie objective 11 binnen de Route ICR webapplicatie).

Stevig fundament onder internet marketing

Binnen Route ICR zijn we op zoek geweest naar een oplossing waarmee we onze eigen website eenvoudig konden inrichten én bijhouden/vernieuwen. Maar waarmee we tevens ondersteund werden in de SEO prestaties en in het bouwen van de juiste marketingfunnels. Na voors en tegens van verschillende partijen in de markt gewogen te hebben, zijn wij uitgekomen bij Phoenix B.V.. Phoenix is onderdeel van de IMU (Internet Marketing Unie) organisatie en is de ideale website software om hoog te scoren in Google (SEO). Én om de meest effectieve landingspagina’s en marketingfunnels te maken. Ik raad je aan om het gratis e-book ‘Winnen in google’ te downloaden. De logica en begrijpelijke uitleg van de materie spreken mij persoonlijk zeer aan.

Bovendien past hun doelgerichte internet marketing aanpak heel erg bij onze eigen integrale Route ICR management aanpak. Een aanrader dus!

Over de schrijver
Ondernemers steken hun nek uit en zijn ontzettend belangrijk voor onze economie. Helaas ontbreekt hierbij te vaak een goede balans tussen werk en privéleven. Precies dat zorgt ervoor dat Paul Joore zeer gedreven is om een positieve impact te hebben op het leven van ondernemers en bij te dragen aan hun succes. Paul is de ambitieuze grondlegger van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. "Ik geloof in op het oog onbereikbare doelen stellen. Jezelf uitdagen, innoveren en voortdurend verbeteren. Ondersteund door een goed gestructureerde organisatie." Paul heeft tienduizenden vlieguren in het bedrijfsleven, met een achtergrond als ondernemer, coach, interim manager en voormalig register accountant. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende doelen: ofwel, succesvol door inControl te zijn, in het gehele proces van échte ambitie naar resultaat. Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul om dit zelf te creëren. In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers juist niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Laat staan uitdagende doelen. Daardoor realiseren zij ook hun échte ambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben? Daarmee kan er logischerwijs ook geen balans tussen werk en privéleven zijn. En geen balans, betekent geen rust. Dus helpt de Route ICR webapp ondernemer én team, om inControl te zijn in het gehele proces van ambitie naar resultaat. Met de ICR "InControlRating" van je bedrijf als groeikompas. Heel overzichtelijk en handig om via 1 cijfer te weten hoe je bedrijf er voor staat. Zodat je weet of je vanuit dit vertrekpunt je doelen gaat halen en succesvol zult zijn. En valt de score tegen, dan weet je ook waar je aan moet werken om te verbeteren. Zo maak je stap voor stap werk van een betere balans in je leven, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset! Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt 14 dagen kosteloos de Route ICR webapplicatie ervaren, zonder verplichtingen!
Reactie plaatsen