De ICR van je bedrijf als KSF

Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen

Het is onze ervaring dat goed ondernemerschap sterk wordt onderschat. Vandaar onze Cruijffiaanse slogan: “Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.” Niet de ‘waan van de dag’ moet regeren, maar organisaties moeten zelf het stuur stevig in handen hebben. Dat doe je door de ICR van je bedrijf in te zetten als Kritische Succes Factor.

Daarom helpt de online Route ICR App met focus in alle processen, zodat je organisatie recht op haar doel afgaat. Ondernemen is namelijk alleen simpel als je werkt vanuit structuur en focus. Want iedereen is gebaat bij structuur en iedereen die een topprestatie wil leveren heeft focus nodig. Van directiekamer tot werkvloer. Ook als je weinig medewerkers hebt, betekent dit dat je meer kans hebt op succes als je een strategie volgt. Zet daarom de ICR van je bedrijf in als Kritische Succes Factor.

Neuzen dezelfde kant op

Met Route ICR staan de neuzen dezelfde kant op en ga je als organisatie sneller van A naar B. Want werken met Route ICR zorgt voor focus, van missie & visie tot en met uitvoering op de werkvloer. Een soort levend ondernemingsplan en gericht op je gehéle organisatie. Zo is alles tot in de puntjes geregeld en haal je alles uit je organisatie wat erin zit, met als resultaat: altijd focus, hogere omzet, lagere kosten en snellere groei. Daarom zet je de ICR van je bedrijf in als Kritische Succes Factor.

Route ICR staat voor Route InControlRating (“ICR”). Want Route ICR begeleidt bedrijven en instellingen op de uitdagende weg van stevige groei. De ICR is hierbij een cijfer. Het bepaalt de stand en richting van het GROEIKOMPAS van jouw organisatie. Zodat je béter kunt ondernemen. Via het GROEIKOMPAS streef je naar ICR 1. Je haalt het maximale uit je organisatie en gaat zeer doelgericht van A naar B. Met de laagste score ICR 5 ben je niet inControl en geldt het tegenovergestelde. Met de ICR van je bedrijf als Kritische Succes Factor creëer je een continue verbetercultuur in je bedrijf.

Streef naar ICR 1

Om topprestaties te leveren en het maximale uit je organisatie halen moet je dus streven naar ICR 1. Naast bijvoorbeeld klanttevredenheid en cashflow is dus ook de ICR van je bedrijf een échte KSF (Kritische Succes Factor). Een KSF die je monitort en verbetert via het GROEIKOMPAS van jouw organisatie. En dat vind je weer terug binnen de Route ICR omgeving van jouw bedrijf….

Over de schrijver
Ondernemers steken hun nek uit en zijn ontzettend belangrijk voor onze economie. Helaas ontbreekt hierbij te vaak een goede balans tussen werk en privéleven. Precies dat zorgt ervoor dat Paul Joore zeer gedreven is om een positieve impact te hebben op het leven van ondernemers en bij te dragen aan hun succes. Paul is de ambitieuze grondlegger van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. "Ik geloof in op het oog onbereikbare doelen stellen. Jezelf uitdagen, innoveren en voortdurend verbeteren. Ondersteund door een goed gestructureerde organisatie." Paul heeft tienduizenden vlieguren in het bedrijfsleven, met een achtergrond als ondernemer, coach, interim manager en voormalig register accountant. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende doelen: ofwel, succesvol door inControl te zijn, in het gehele proces van échte ambitie naar resultaat. Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul om dit zelf te creëren. In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers juist niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Laat staan uitdagende doelen. Daardoor realiseren zij ook hun échte ambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben? Daarmee kan er logischerwijs ook geen balans tussen werk en privéleven zijn. En geen balans, betekent geen rust. Dus helpt de Route ICR webapp ondernemer én team, om inControl te zijn in het gehele proces van ambitie naar resultaat. Met de ICR "InControlRating" van je bedrijf als groeikompas. Heel overzichtelijk en handig om via 1 cijfer te weten hoe je bedrijf er voor staat. Zodat je weet of je vanuit dit vertrekpunt je doelen gaat halen en succesvol zult zijn. En valt de score tegen, dan weet je ook waar je aan moet werken om te verbeteren. Zo maak je stap voor stap werk van een betere balans in je leven, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset! Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt 14 dagen kosteloos de Route ICR webapplicatie ervaren, zonder verplichtingen!
Reactie plaatsen