De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’
01 april 2019 

De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’

Focus op de ideale klant

Het is de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien.

Sommige mensen verwarren ‘zoveel mogelijk’ met ‘alle’. Dat bleek deze week weer eens toen een collega dienstverlener de volgende opmerking maakte:
“Route ICR is een fantastisch concept. Maar het is de vraag of de gemiddelde dga hier structureel tijd in wil steken. Terwijl dat voor de meesten eigenlijk wel nodig is.”

En inderdaad, dat is nog maar de vraag! Wij weten dat zelf ook en daarom richten wij onze verkoopinspanningen in eerste instantie niet op de “gemiddelde dga”. De reden daarvoor? Het kost ons simpelweg te veel tijd, energie en geld om álle ondernemers te overtuigen met Route ICR te werken. Zouden we wél voor álle ondernemers gaan, dan loopt ons eigen verdienmodel gevaar en zijn we zelf niet inControl. Overigens zijn álle ondernemers wel van harte welkom hoor! Maar de focus van onze inspanningen ligt op ondernemers die écht stevig willen groeien. Die boeken vanuit hun gedrevenheid namelijk het snelst resultaat met Route ICR. En voelen zo de toegevoegde waarde van onze SAAS oplossing.

Voor ons zijn dat leiders met ambitie die keuzes durven maken. Leiders die hun team betrekken bij de te volgen strategie. En tegelijkertijd kennen deze leiders het belang van een inspirerende omgeving waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Ondernemers die er écht voor durven gaan om hun omzet jaarlijks met minimaal 20% te laten stijgen. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij de Route ICR aanpak.

Kosteloos kennismaken met de Route ICR webapplicatie

Mocht jij je nu aangesproken voelen, laat je team vandaag nog aan de slag gaan met Route ICR. Je hebt dan meer focus in je bedrijf, je groeit sneller en er is minder verlies van tijd, energie en geld. Ben je medewerker en denk je dat ook jullie team een boost kan gebruiken, wijs je leidinggevende op Route ICR. Je kunt ook eerst zelf kennismaken via een kosteloos Route ICR proefabonnement.

Meer weten: check dan de pdf met ‘De 9 Route ICR groeiprincipes’ en deel deze met je leidinggevende en je teamgenoten. Je vindt deze pdf binnen je kosteloze Route ICR proefabonnement.

Onthoud 1 ding: Route ICR maakt je echt beter!

Over de schrijver
Ondernemers steken hun nek uit en zijn ontzettend belangrijk voor onze economie. Helaas ontbreekt hierbij te vaak een goede balans tussen werk en privéleven. Precies dat zorgt ervoor dat Paul Joore zeer gedreven is om een positieve impact te hebben op het leven van ondernemers en bij te dragen aan hun succes. Paul is de ambitieuze grondlegger van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. "Ik geloof in op het oog onbereikbare doelen stellen. Jezelf uitdagen, innoveren en voortdurend verbeteren. Ondersteund door een goed gestructureerde organisatie." Paul heeft tienduizenden vlieguren in het bedrijfsleven, met een achtergrond als ondernemer, coach, interim manager en voormalig register accountant. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende doelen: ofwel, succesvol door inControl te zijn, in het gehele proces van échte ambitie naar resultaat. Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul om dit zelf te creëren. In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers juist niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Laat staan uitdagende doelen. Daardoor realiseren zij ook hun échte ambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben? Daarmee kan er logischerwijs ook geen balans tussen werk en privéleven zijn. En geen balans, betekent geen rust. Dus helpt de Route ICR webapp ondernemer én team, om inControl te zijn in het gehele proces van ambitie naar resultaat. Met de ICR "InControlRating" van je bedrijf als groeikompas. Heel overzichtelijk en handig om via 1 cijfer te weten hoe je bedrijf er voor staat. Zodat je weet of je vanuit dit vertrekpunt je doelen gaat halen en succesvol zult zijn. En valt de score tegen, dan weet je ook waar je aan moet werken om te verbeteren. Zo maak je stap voor stap werk van een betere balans in je leven, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset! Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt 14 dagen kosteloos de Route ICR webapplicatie ervaren, zonder verplichtingen!
Reactie plaatsen