Jij wilt toch niet falen als ondernemer

Goed MKB bestuur en accountant: een waardevolle combinatie

Door de Route ICR webapplicatie in te zetten verdiep & versterk je de relatie met ondernemers

Webapplicatie stimuleert samenwerking

Voor elke groeifase van MKB bedrijven

Integrale management aanpak voor het MKB

Succesvol ondernemen door doelgerichte focus in alles wat je doet binnen je bedrijf

De Route ICR webapp helpt ondernemers bij het ontdekken en verwezenlijken van hun échte ambitie. Hierdoor zijn ondernemer en team inControl in het gehele proces van échte ambitie naar resultaat (de "route").


Een business coach zet de Route ICR webapp in bij bedrijven die hij coacht en begeleidt. Zodat kennis en vaardigheden beklijven in de organisatie en structureel ingebed raken in de bedrijfsvoering.

patrick-gabriels-van-ey-en-eynovation-over-route-icr

Drs. P.J.A. Gabriëls RA, EY en EYnovation

Wat voor veel ondernemers tot op heden onbereikbaar was, heeft Paul bereikbaar gemaakt. Wij zien binnen EY en EYnovation vele jonge bedrijven worstelen met het organiseren en structureren. Dit bemoeilijkt een succesvolle entree op de markt en gewenste resultaten blijven daardoor achterwege. Door de Route ICR webapplicatie te gebruiken, vergroten ook deze bedrijven de kans op succes aanzienlijk.

shirley-paul-in-gesprek

Ultieme management aanpak

Een business coach zorgt er samen met ondernemer en team voor dat een bedrijf tot betere prestaties komt. Tot voor kort was het voor ondernemers en hun organisatie onoverzichtelijk  wat zij konden verwachten van een business coach. De persoon in kwestie was erg bepalend in de aanpak waarmee een bedrijf werd begeleid.

Met de ICR Business Coach is dit voor eens en altijd veranderd. Want zoals een boekhouder werkt met een ondersteunend boekhoudpakket, zo werkt een ICR Business Coach met de Route ICR webapplicatie. En daarmee verbinden we coach en (potentiële) opdrachtgever meer met elkaar dan ooit tevoren.

In de basis zetten ondernemer, team en organisatie zelf stappen. Ook voeren zij verbeteringen door. Dat alles met ondersteuning van de Route !CR webapplicatie. Maar lopen zij tegen vraagstukken op, dan leggen zij deze voor aan hun persoonlijke ICR Business Coach. En jij kunt dat zijn!

Erg aantrekkelijk, want Route ICR is voor iedere business coach een permanente lead generator. Zo groeit je eigen business zonder daar extreme marketinginspanningen voor te hoeven doen. Je opdrachtgevers creëren in samenwerking met jou als ICR Business Coach én de online tool structureel waarde.

Wij zoeken voortdurend mensen met een passie voor anderen helpen, die streven naar wereldklasse dienstverlening én inspireren en verbinden als vanzelfsprekend zien. Dus wil jij je eigen business model verrijken met de nr 1 oplossing voor MKB governance, neem dan contact op met ondergetekende.

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe we onze samenwerking vorm kunnen geven!

Met ambitieuze groeten,

namens Team ICR

Paul Joore

boele-de-jong-van-dutch-bakery-over-route-icr
Boele de Jong van Dutch Bakery over Route ICR

De aanpak van Paul is erg praktisch en zorgt ervoor dat je iedere dag een beetje beter wordt. Vanuit de herkenbare en duidelijke structuur van Route ICR is het gemakkelijker om onze medewerkers mee te nemen in de juiste richting. En dat is noodzakelijk als fundament onder het enorme groeiproces waarin Dutch Bakery nu al jaren achtereen middenin zit.

Vind meer over 'grip op het realiseren van je ondernemersambitie'

30+ artikelen over 'grip op het realiseren van je ondernemersambitie' in ons archief.

Voordelen van werken met de Route ICR webapplicatie

route-icr-webapplicatie-de-nr-1-oplossing-voor-mkb-governance-in-nederland
  • Slimmer ondernemen, betere prestaties, meer verdienen.
  • Voor elke groeifase van je bedrijf.
  • Doelgerichter managen. Beter. Samen. Focus.
  • Dagelijks werken aan een hoogontwikkelde teamintuïtie
  • Altijd toegang tot je eigen overzichtelijke dynamische ondernemingsplan.
  • Grip op het proces om van ambitie naar resultaat te gaan.
  • Aanzienlijk grotere kans op succesvol ondernemerschap.
  • Minder problemen, meer rust.
  • Altijd verbinding tussen ondernemer en accountant-adviseur.
foto-bas-denissen-testimonial-succesvol-groeien-doe-je-zo
Drs. B.C.A. Denissen RA, CFO Collin Crowdfund N.V.
Succesvol groeien doe je zo! door Paul Joore is luchtig geschreven en bevat begrijpelijke taal voor MKB-ers. Hierdoor is iedere ondernemer in staat te begrijpen hoe zijn bedrijf beter georganiseerd en gestructureerd kan worden. Via de online tooling brengen zij dat ook nog eens eenvoudig in de praktijk.  En dat zorgt uiteindelijk weer voor minder risicovolle bedrijven die wij graag via ons platform aan financiering helpen.

Zullen wij jou iedere maand betalen?

Word affiliate van Route ICR en krijg 25% wederkerende commissies!