InControl en genieten van ondernemen

Online Route ICR platform voor succesvol ondernemen

Het onmogelijke tóch mogelijk maken, met een goed doordachte structuur & organisatie

Waarom werken met Route ICR?

Ondernemers steken hun nek uit en zijn ontzettend belangrijk voor onze economie. Helaas ontbreekt hierbij te vaak een goede balans tussen werk en privéleven. En dat zorgt voor de nodige onrust. Het is daarom onze missie om een positieve impact te hebben op het leven van ondernemers en bij te dragen aan hun succes.

Een hele belangrijke oorzaak van de genoemde onrust is het gebrek aan kennis en vaardigheden. En dat zou in deze tijd niet nodig moeten zijn. Concreet ondersteunt ICR ondernemers, bij het ontdekken en verwezenlijken van hun échte ambitie. Zodat zij voldoening halen uit wat ze doen en een goede balans hebben tussen werk en privéleven. Want is je leven in balans, dan zit je lekker in je vel en dat zorgt voor een positieve mindset.

Paul Joore is de ambitieuze grondlegger  van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. "Ik geloof in op het oog onbereikbare doelen stellen. Jezelf uitdagen, innoveren en voortdurend verbeteren. Hierbij ondersteund door een goed gestructureerde organisatie."

Paul heeft tienduizenden vlieguren in het bedrijfsleven, met een achtergrond als ondernemer, coach, interim manager en voormalig register accountant. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende doelen: ofwel, succesvol door inControl te zijn, in het gehele proces van échte ambitie naar resultaat.

Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul om dit zelf te  creëren. 

In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers juist niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Laat staan uitdagende doelen. Daardoor realiseren zij ook hun échte ambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben? Daarmee kan er logischerwijs ook geen balans tussen werk en privéleven zijn. En geen balans, betekent geen rust. 

Dus helpt de Route ICR webapp ondernemer én team, om inControl te zijn in het gehele proces van ambitie naar resultaat. Met de ICR "InControlRating" van je bedrijf als groeikompas. Heel overzichtelijk en handig om via 1 cijfer te weten hoe je bedrijf er voor staat. Zodat je weet of je vanuit dit vertrekpunt je doelen gaat halen en succesvol zult zijn. En valt de score tegen, dan weet je ook waar je aan moet werken om te verbeteren.

De ICR aanpak werkt niet als een toverstaf, maar is een allesomvattende management methodiek. Met de juiste implementatie bereik je ongekende resultaten. En zo maak je stap voor stap werk van een betere balans in je leven, zit je lekker in je vel en heb je een positieve mindset!

‘If I had asked the people what they wanted, they would have said: faster horses.’ - Henry Ford

De missie van Route ICR

Route ICR heeft als missie om een positieve impact te hebben op het leven van ondernemers en bij te dragen aan hun succes. Want is je leven in balans, dan zit je lekker in je vel en dat zorgt voor een positieve mindset. Concreet ondersteunen wij ondernemers daarom bij het ontdekken en verwezenlijken van hun échte ambitie. Daarmee dragen wij bij aan hun succes.

Zodat zij voldoening halen uit wat ze doen en een goede balans hebben tussen werk en privéleven. In de praktijk betekent dit vaak het onmogelijke, tóch mogelijk maken. Met behulp van een goed doordachte structuur & organisatie. Of anders gezegd: onbereikbare doelen haalbaar maken. Want als ondernemers hun échte ambitie realiseren, maakt ze dat succesvol. 

Maar succesvol ondernemen kan absoluut niet zonder groeien (= vooruitgang). Zowel beter worden als groter worden dus. En altijd in de volgorde "eerst beter, dan groter". Vervolgens is het ook een feit dat je zonder de inzet van personeel niet kunt groeien.

Daarom zorg je met het ICR stappenplan en een goed doordachte structuur & organisatie, samen met je team, voor doelgerichte focus. Én werk je voortdurend aan een hoogontwikkelde teamintuïtie. Zo maak je, samen met ICR, het voor onmogelijk gehouden, tóch mogelijk!

De inzet van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen biedt ook business coaches tal van voordelen. Het is een zeer effectieve manier om ondernemers te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen. Vooral ook omdat kennis en vaardigheden beklijven in de organisatie en structureel ingebed raken in de bedrijfsvoering.

We doen er binnen de ICR organisatie echt alles aan om ondernemersdromen werkelijkheid te laten worden. Dat zit in onze genen en komt dan ook terug in onze kernwaarden, ook wel de 'ICR VIBES': Value driven | Inspire people | Best teamintuition | Exceed expectations|Smart solutions & connections.

Wij kijken ernaar uit om ook jou te helpen om van échte ambitie naar resultaat te laten gaan!

Het gezicht achter Route ICR

paul-joore-grondlegger-route-icr

Paul Joore

Founder Route ICR

Strategische partners ICR om tot operational excellence te komen.

Strategische partners

Operational Excellence

Korte impressie van - onze bijdrage - aan het ondernemerspanel van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Succesvol ondernemen - hoe scoort jouw bedrijf?

Groeikompas richting succesvol ondernemerschap.

Inzicht in professionaliteit bedrijf via 8 stellingen

Doe de ICR light quickscan
Klaar in 2 minuten

Inzicht voorwaarden winnend team wel/niet aanwezig

Hoe scoort jouw bedrijf?
Klaar in 5 minuten

Voorwaarden doelgericht ondernemen zijn er wel/niet

Hoe scoort jouw bedrijf?
Klaar in 30 minuten

Simon Sinek over leiderschap

In 5 minuten legt Simon Sinek uit waar het bij leiderschap in de basis over gaat. En nee, het is geen toeval dat dit 100% aansluit bij het structureel toepassen van de Route ICR aanpak!

Ben jij een doelgerichte doener met een plan?

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar succes en groei. Wij geven je 14 dagen om kennis te maken met onze gestructureerde aanpak. Van stappenplan en e-learning tot samenwerken en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

De achtergrond van de ICR

Om het onmogelijke tóch mogelijk te maken, is het erg belangrijk om gelijktijdig te werken aan alle van belang zijnde elementen. Beter gezegd, in onderlinge samenhang. Omdat het lastig is om te weten wanneer je dat op de goede manier toepast, hebben wij de ICR ( = InControlRating)in het leven geroepen.

Je streeft naar ICR 1. Dan haal je het maximale uit je organisatie, is er doelgerichte focus en stimuleer je het groeiproces om beter en groter te worden optimaal. Met de laagste score ICR 5 geldt het tegenovergestelde.

Ter verduidelijking heel kort extra uitleg bij ICR 1 en ICR 5. Voor de overige scores geldt dat de uitleg hier tussenin valt. Zie hiervoor de uitleg zoals deze is opgenomen binnen de Route ICR webapp.

ICR 1 betekent dat je het maximale uit je organisatie haalt. Je stimuleert het groeiproces zeer doelgericht, want:

 •  je moet financieel gezond zijn en de kans daarop stimuleer je maximaal
 •  je maakt zeer bewust werk van doelgerichte focus in alle onderdelen van de bedrijfsvoering
 •  er is een verbetercultuur met hoogontwikkelde teamintuïtie en zeer sterk streven naar Operational Excellence

ICR 5 betekent dat je zeer zeker niet het maximale uit je organisatie haalt. Daarmee stimuleer je het groeiproces niet of minimaal, want:

 •  je moet financieel gezond zijn en de kans daarop stimuleer je niet of minimaal
 •  je maakt maar zeer beperkt werk van doelgerichte focus in alle onderdelen van de bedrijfsvoering
 •  je streeft niet naar een verbetercultuur met hoogontwikkelde teamintuïtie & Operational Excellence

Betekenis ICR scores

ICR 1 betekent dat je het maximale uit je organisatie haalt. Je stimuleert het groeiproces zeer doelgericht.
ICR 2 betekent dat je nog net niet het maximale uit je organisatie haalt. Maar je stimuleert het groeiproces wel voldoende doelgericht.
ICR 3 betekent dat je nog niet het maximale uit je organisatie haalt. Daarmee stimuleer je het groeiproces nog onvoldoende doelgericht.
ICR 4 betekent dat je zeker niet het maximale uit je organisatie haalt. Daarmee stimuleer je het groeiproces maar matig.
ICR 5 betekent dat je zeer zeker niet het maximale uit je organisatie haalt. Daarmee stimuleer je het groeiproces niet of minimaal.

In Control Statement en ICR

Met een ICR 1 of 2 verklaar je als bestuurder dat het risicobeheersings- en controlesysteem adequaat is opgezet en effectief heeft gewerkt (eis is wel dat effectieve werking aantoonbaar is). Bij een ICR 4 en 5 kan dat niet en bij een ICR 3 hangt het af van de specifieke situatie en bijbehorende rapportcijfers van de ICR objectives.

Hoe MKB governance je helpt om sneller je doelen te bereiken

Ondernemen is simpel. Maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen. Maar waarom dan? In onze artikelreeks 'Invulling MKB governance in de praktijk' hebben we het daarover. En tevens kijken we hoe dat probleem kan worden opgelost. Download het magazine waarin we de eerste acht gepubliceerde artikelen voor je hebben gebundeld.
50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
route-icr-invulling-mkb-governance-in-de-praktijk-1-8-cover

Onze diensten

Doe het zelf coaching om grip te hebben op het realiseren van je ondernemersambitie.

Webapp met stappenplan & e-learning

Ontdek en realiseer je échte ambitie als ondernemer. Via het gestructureerde stappenplan van de Route ICR webapp. Beter presteren, meer verdienen en meer rust.

Beter presteren en meer verdienen met je bedrijf door te werken met Route ICR de nr 1 oplossing voor MKB governance in Nederland

Coaching & begeleiding voor ondernemers

In combinatie met een  abonnement op de Route ICR webapp, bieden wij fysieke coaching & begeleiding. Nog sneller beter presteren, meer verdienen en meer rust.

ICR franchising voor business coaches

Webapp als tool voor business coaches

Als gecertificeerd ICR  business coach is de ICR aanpak de basis voor samenwerking met opdrachtgevers: structurele lead generator én toegevoegde waarde in 1.

White label Route ICR zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten

ICR white label voor dienstverleners

Route ICR levert de ICR webapp onder je eigen bedrijfsnaam, met eigen look & feel. Zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten.

Waar sta ik eigenlijk met mijn bedrijf?

Je vóelt dat er meer uit je bedrijf te halen is. Maar je weet niet waar te beginnen. De ICR nulmeting geeft een compleet inzicht in waar je staat. En waar je mee aan de slag moet om te kunnen groeien!

Zullen wij jou iedere maand betalen?

Word affiliate van Route ICR en krijg 25% wederkerende commissies!

Succesvol ondernemen met slechts 9 groeiprincipes!

 • Onze jarenlange kennis & ervaring samengevat in 9 groeiprincipes.
 • Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.
 • Lees en begrijp waarom de groeiprincipes noodzakelijk zijn voor grip op succes.
 • Groeien staat voor vooruitgang, beter én groter worden dus.
 • Vergroot je slagingskans als ondernemer door slimmer te ondernemen.
 • "Nee" leren zeggen is een voorname key to success!
 • Beïnvloedingswapens om focus, prestatie én rendement drastisch te verbeteren.
50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
Voor ondernemers die succesvol willen zijn